Statenfractie op bezoek in Schagen

Door Vera van Vuuren op 24 februari 2024

De PvdA-fractie Noord-Holland gaat op vrijdagmiddag 1 maart 2024 op bezoek bij Schagen en het bestuur van het Gewest van Noord-Holland is ook van de partij.
We gaan de banden tussen de gemeente en de provincie aanhalen en samen kijken hoe we elkaar kunnen versterken. Door kennis en ervaringen te delen, pakken we problemen beter aan. En we hebben een superleuk programma in petto:

Wij gaan om 13:00 beginnen bij Pand RAAK. Dit is een leuke plek waar allerlei kleine bedrijven en organisaties hun thuisbasis hebben. Vera van Vuuren, onze eigen fractievoorzitter in Schagen, heet ons welkom. We gaan hierin op de woningbouwplannen in Schagen, zoals in Schagen-Oost.

Ook zullen we het mooie Petten bezoeken, waar we om 15:30 in de DorpsOntmoetingsPunt (DOP) ontvangen worden.

Later staat een strandbezoek op de agenda. Hier praten we met Marjan Leijen van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier over de ernstige strandafslag en hoe een strandtent het net overleefde.

We hebben er zin in en gaan ervan uit dat dit fractiebezoek bijdraagt aan de samenwerking tussen onze gemeente en de provincie. Natuurlijk houden we jullie na afloop op de hoogte en delen we alle hoogtepunten via social media. Er zijn een aantal plaatsen om mee te gaan met het werkbezoek. Ben je geïnteresseerd meld je dan bij  Merijn Wolterbeek , email [email protected] .

Vera van Vuuren

Vera van Vuuren

Mijn naam is Vera van Vuuren. Als baby kwam ik naar de Stolpen om te gaan wonen bij onze opa en oma Roos. Mijn tweelingzus en ik zijn vanuit Australië naar Nederland gevlogen, omdat onze moeder was overleden bij onze geboorte. Na vele verhuizingen ben ik 15 jaar geleden teruggekomen in de Zijpe. Mijn man

Meer over Vera van Vuuren