Hans Heddes benoemd tot wethouder

Door Vera van Vuuren op 14 juni 2022

Ik wil ingaan op de redenen dat wij als Partij van de Arbeid Schagen Hans Heddes voordragen als wethouder.

De PvdA Schagen kiest voor Hans Heddes , vanwege zijn jarenlange ervaring en zijn deskundigheid, hij wordt de continue factor in het nieuwe college.

Vanaf 2006 is hij twee periodes wethouder Samenlevingszaken geweest en in de vorige periode wethouder Duurzaamheid en Openbaar gebied. De dossiers die Hans nu ook weer onder zijn hoede krijgt. En als groot honden liefhebber mag hij zich nu ook over dierenwelzijn bekommeren.

Zijn dossier kennis groeit met de jaren en zijn hart wordt ook steeds groener.

Hans is een verbinder en met zijn humor doorbreekt hij spanningen en tegenstellingen.

Een motie van treurnis  had bij de vorige periode aan zijn broek  hangen. Deze kan hij dus van zijn bucket list afhalen. Met de samenwerking van zijn grootste opponent de Seniorenpartij in het college kan Hans goed bij de les worden gehouden. Hans heeft zelfreflectie en leert van de zaken die hij eerder niet direct goed oppakte.

Wij zijn trots dat wij een ervaren wethouder kunnen voordragen met een grote dossier kennis op tal van beleidsvelden. Wij staan voor grote uitdagingen en in het nieuwe collegiale bestuur heeft Hans een grote meerwaarde.

Hans gaat voor de inwoners van Schagen vanuit zijn sociaaldemocratische invalshoek.

Als PvdA geven we hem een motie van vertrouwen voor zijn constructieve opstelling, zijn relativerend vermogen en zijn nimmer aflatende enthousiasme voor de inwoners van Schagen.

 

Vera van Vuuren

Vera van Vuuren

Mijn naam is Vera van Vuuren. Als baby kwam ik naar de Stolpen om te gaan wonen bij onze opa en oma Roos. Mijn tweelingzus en ik zijn vanuit Australië naar Nederland gevlogen, omdat onze moeder was overleden bij onze geboorte. Na vele verhuizingen ben ik 15 jaar geleden teruggekomen in de Zijpe. Mijn man

Meer over Vera van Vuuren