Werkbezoek aan bloembollenbedrijf Burger

Door Samuel Muntjewerf op 13 juli 2023

“Wat doet een gangbaar agrarisch bedrijf aan duurzaamheid?”

Namens de PvdA en het CDA Schagen nodigen wij u graag uit voor een informatief en inspirerend werkbezoek aan het bloembollenbedrijf van G.P. Burger op vrijdag 22 september.
Deze bijeenkomst is een uitgelezen kans om kennis te maken met de stappen die we nemen op het gebied van duurzame energieopwekking.

We zullen het hebben over de recente plaatsing van een batterij die fungeert als opslag voor overtollige energie die wordt opgewekt met behulp van wind- en zonne-energie.

De inloop begint om 15:30 uur op het adres Groteweg 31, 1756 CM ’t Zand.

Het programma van de dag is als volgt:
• Vanaf 15:30 uur: Inloop
• 16:00 – 16:30 uur: Presentatie door Dhr. Jesper Zuurbier, een
ondernemer in energie bij Grid-On, uw-Stroom en eigenaar van Kolksluis Solar (’t Zand). Hij zal zijn kennis en ervaringen delen over duurzame energieopwekking in de agrarische sector.
• 16:30 – 16:45 uur: Toelichting door wethouder Hans Heddes over de visie van de gemeente Schagen voor het stimuleren van duurzaamheid voor ondernemers.
• 16:45 – 17:15 uur: Rondleiding op en door het bedrijf door de eigenaren.

Belangrijk: tijdens het werkbezoek gaan de werkzaamheden op het bedrijf gewoon door. We vragen u om rekening te houden met op aanrijdende tractoren, heftrucks, draaiende machines en werkend personeel!
We kijken uit naar uw aanwezigheid en hopen dat dit bezoek u een waardevol inzicht zal geven in de inspanningen van een gangbaar agrarisch bedrijf om duurzaam te zijn!

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 15 september 2023 aan [email protected]

Met vriendelijke groeten en tot de 22ste! Namens de PvdA Namens de CDA
Samuel Muntjewerf en Debby Burger

Samuel Muntjewerf

Samuel Muntjewerf

Beste lezer, mijn naam is Samuel Muntjewerf en op 16 maart 2022 sta ik #2 op de kieslijst voor de PvdA in Schagen. Geboren en getogen in Schagen ben ik altijd verbonden geweest met onze mooie gemeente en sta ik voor een inclusieve, groene gemeente. In het kort Ik ben geboren in 1989. Groeide op

Meer over Samuel Muntjewerf