Vogelhuisjes zoeken plek in gemeente

Door Hans Heddes op 30 september 2022

Hans Heddes is onlangs bij Lucie geweest. Zij gaat verhuizen naar Hollands Kroon en wilde de gemeente bij haar afscheid een presentje geven.

Rondom haar huidige appartement aan het Westerpark heeft ze jarenlang egels opgevangen en weer terug gezet in de natuur. Ook heeft ze meegedacht over de inrichting rondom het nieuwe appartementencomplex tegenover haar. Bij de bouw van dit complex heeft ze gevraagd of ze stukjes resthout mocht hebben. Van deze stukjes heeft ze 8 vogelhuisjes laten maken door Wonen plus Welzijn.

Deze huisjes heeft ze aan Hans aangeboden met de opdracht dat ze in de gemeente een mooi plekje krijgen. Een warme persoonlijkheid die de dag een mooie kleur geeft!

Hans Heddes

Hans Heddes

Mijn naam is Hans Heddes, geboren in 1961 in Haringhuizen. Vanaf 2001 ben ik actief politiek betrokken voor de PvdA. Van 2003 tot 2006 als lid van de gemeenteraad Schagen en vervolgens van 2006 tot 2013 als wethouder voor deze gemeente met de portefeuille Samenlevingszaken. Van 2013 tot 2018 ben ik fractievoorzitter van de partij

Meer over Hans Heddes