Marjan Leijen genomineerd Beste Bestuurder

Door Mirjam van Musscher op 24 januari 2023
Marjan Leijen is genomineerd voor de titel Beste Bestuurder 2022. Het gaat om 12 nominaties vanuit de provincies en 1 nominatie vanuit de waterschappen. 

Meer informatie over het onderzoek en de nominaties is te vinden op https://www.bestebestuurder.nl/. Marjan is voorgedragen vanuit de waterschappen.
 
Marjan heeft een indrukwekkende bestuurlijke carrière. Ze is begonnen als waterschapsbestuurder, in een voorloper van het huidige Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK).
Marjan is raadslid en fractievoorzitter geweest in de voormalige gemeente Harenkarspel van maart 2002 tot en met december 2010. Ze is in 2009 weer lid van het waterschapsbestuur geworden, ditmaal HHNK. Sinds 2019 is ze lid van het dagelijks bestuur, hoogheemraad genoemd.
Voor de gemeente Schagen is zij raadslid geweest van maart 2018 tot en met maart 2022. Hier was zij enige tijd fractievoorzitter. In totaal is Marjan Leijen ruim 12 jaar gemeenteraadslid geweest voor de PvdA. 
En nu de afdeling Schagen een nieuwe voorzitter nodig heeft, heeft ze zich ook daar weer voor aangemeld.
 
Wij zijn er trots op dat zo’n actieve bestuurder uit de afdeling Schagen afkomstig voorgedragen is en ondersteunen die van harte! Stemt u ook?
Mirjam van Musscher

Mirjam van Musscher

Meer betaalbare huizen, dat is waar Mirjam zich hard voor wil maken. Er kan niet zoveel meer nieuwgebouwd worden en dan moet er vooral gebouwd worden waar de grootste behoefte aan is. Dat zijn met name starterswoningen en huizen voor kleine huishoudens. Groepen die zelf het bouwen willen inkopen en daarmee kosten kunnen besparen mogen

Meer over Mirjam van Musscher