2 maart 2015

Ed Molenaar na kortstondige ziekte overleden

Zaterdag is na een kortstondige ziekte onze penningmeester Ed Molenaar overleden. Wij zullen Ed vreselijk missen. Ed was een ontzettend sympathieke man, een vriend die altijd belangstelling voor ons had. Hij was onovertroffen als penningmeester en webmaster. U kreeg regelmatig mails van hem over onze afdeling.

Hij was een PvdA’er in hart en nieren. Elk congres of ledenraadpleging bezocht hij. Regelmatig was hij ook op fractievergaderingen en kringbijeenkomsten. Zijn bijdrage aan de meningsvorming binnen de afdeling zullen wij heel erg missen.

Ed is deze laatste dagen thuis bij zijn vrouw Annie, en hun kinderen en kleinkinderen die hem vast vreselijk zullen missen. Ed woont op de Langedijker 1, 1749 HJ Warmenhuizen. Donderdag is er gelegenheid tot condoleren van 15.00 u. tot 16.00 u. en van 19.00 u. tot 20.00 u.

Vrijdag vindt om 12.00 u. de crematieplechtigheid plaats in het crematorium te Haringhuizen. De rouwstoet komt om 11.45 u. bij het crematorium aan. Wij staan daar dan klaar. Samen met de ruitersportvereniging waarin Ed actief was, zal de PvdA een erehaag vormen als de rouwstoet het terrein op rijdt. Indien u wilt, kunt u zich hierbij aansluiten.

Namens het bestuur en de fractie van de PvdA afdeling Schagen,
Marga de Groen,
voorzitter.