Door op 15 februari 2015

Wat heb jij een mooie STEM. Gebruik ‘m op 18 maart.

Op de dag van de liefde deelden leden van de afdeling Schagen rozen uit in de kernen Schagen, Petten, Warmenhuizen en Tuitjenhorn. Aan de rozen hing een kaartje met daarop de tekst: “Wat heb jij een mooie STEM. Gebruik ‘m op 18 maart.

De actie was bedoeld om mensen aan te moedigen te gaan stemmen op 18 maart en ook om ze in de richting van de PvdA te sturen! 🙂
IMG-20150216-WA0001
Twitter8571a0d

In alle kernen waren de reacties positief: mensen namen graag een roos in ontvangst en reacties als “ik stem altijd op jullie hoor” en “misschien wordt het eens tijd voor de PvdA want met de VVD ben ik ook wel klaar” waren goed om te horen. Het was een leuke, korte actie die de PvdA weer even op een positieve manier onder de aandacht brengt!
IMG-20150214-WA0003

We bedanken Marjan Leyen (lijsttrekker voor de waterschappen), Marga de Groen, Ton Kuijs, Jan Muntjewerf, Rolf Klant, Hans Verheggen, Elsbeth Pinksterboer, Hans Heddes, Marjanne Janssen en Helga Wagemaker voor hun inspanning om de rozen uit te delen. Ook veel dank voor Bloemservice Henk Bakker voor het leveren van de prachtige rozen!
IMG-20150214-WA0001

Onze eerstvolgende activiteit in het kader van de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen is het organiseren van een koffiestop in Petten tijdens de Frisse Windtour van Marieke van Duin op vrijdag 27 februari a.s. Mogen we u daar verwelkomen? Houd voor details uw e-mail en onze website in de gaten!