Door op 15 februari 2015

Valentijns actie PvdA (afd. Schagen) in Petten

Zaterdag 14-2 was het eindelijk zover, we mochten de straat op, in het kader van de campagne voor de Provinciale en Waterschapsverkiezingen.

Al weken naar uitgekeken, wat dit zijn de leukste dingen om als partijlid te mogen doen.

Hans Verheggen was al om half elf bij ons thuis, terwijl wij nog in HHW waren voor een afspraak. Gelukkig zorgde onze dochter voor koffie en konden ze samen mooi de kaartjes aan de rozen hangen.

Stip elf uur stonden we bij de Spar in Petten waar we eerst de dames in de winkel verrasten met een mooie roos.

Omdat onze club landelijk niet direct positief in het nieuws was geweest verwacht je toch ook wat negatieve reacties.

Maar niet in Petten, gelukkig nog steeds een “Rood” dorp.
IMAG0260

Als mensen tegen je zeggen, dank voor de roos, maar het is toch al mijn club, geeft dat weer extra vertrouwen en energie.

Met uitzicht op de sloop van de huizen van Plein 1945 waren de discussies over wat er terug zou komen niet van de lucht. Over het algemeen zijn de mensen zeer positief over het nieuwe Plein.

Gelukkig nam de voorzitter van de DR Petten ook ruim de tijd om met ons en diverse bewoners over de plannen van gedachte te wisselen.

Op mij maakte het gesprek van een bewoner uit Schagen ook veel indruk, hij kon heel duidelijk de vinger leggen op een aantal negatieve zaken rond provinciale en waterschap investeringen. Prima input om nog eens goed over na te denken.

Alles bij elkaar een fijne dag, veel mensen gesproken.

Bloemsierkunst Henk Bakker hartelijk dank voor de prachtige rozen !

Met vriendelijke groet,

Rolf Klant