7 maart 2015

Uitnodiging bijeenkomst ‘Meer biologische en duurzame landbouw in Noord-Holland!’

lepelaar

 

 

 

 

Op maandagmiddag 9 maart bezoekt PvdA staatssecretaris Sharon Dijksma het biologische bedrijf de Lepelaar van Jan Schrijver in Sint Maarten. Er is daar een korte bijeenkomst waar PvdA lijsttrekker Tjeerd Talsma het PvdA-manifest over ‘Meer biologische en duurzame landbouw in Noord-Holland’ overhandigt aan de staatssecretaris.

ecologotekst-300x154Het manifest bevat concrete voorstellen om het biologisch landbouw areaal in de komende jaren uit te breiden naar 10 %. Nu is dat 6 %. Na de reactie van de staatssecretaris is er gelegenheid voor vragen. Hierna krijgen de aanwezigen een rondleiding over het bedrijf.

Datum: Maandag 9 maart 2015
Tijd:  14.00 – 17.00 uur
Locaties: De Lepelaar (Rijperweg 16A, Sint Maarten) &
Ecologisch Bollenbedrijf John Huiberts (Ruigeweg 39, Sint Maartenbrug)

Belangstellenden zijn welkom bij De Lepelaar vanaf 13.30 uur. Er is dan ontvangst met koffie, thee en koek. Om 14.00 uur start de bijeenkomst met een welkomstwoord door Nico Papineau Salm en een toespraak van PvdA-lijsttrekker Tjeerd Talsma. Daarna overhandigen we het manifest en de ‘biologische kaart van Noord-Holland’ aan staatssecretaris Sharon Dijksma. Hierna volgt onder andere een rondleiding door het bedrijf.

Bij de Agenda vindt u het volledige programma.

Om 15.30 uur vertrekt staatssecretaris naar ecologisch bollenbedrijf van John Huiberts, Sint Maartensbrug

U bent van harte welkom bij om deze bijeenkomsten bij te wonen!bollen

 Nico Papineau Salm

Statenlid PvdA Noord-Holland

06-21206162