Door op 2 maart 2015

Marieke van Duijn (nummer 2 PS) tijdens haar “Frisse Windtour”

Afgelopen vrijdag organiseerde PvdA Schagen een koffiestop in Petten voor Marieke van Duijn (nummer 2 op de lijst voor PS) tijdens haar Frisse Windtour door Noord-Holland.

Pvda wind 3
Marieke fietste vrijdagochtend door onze mooie gemeente en werd in Callantsoog opgewacht door Ton Kuijs, Vera van Vuuren, Jan Schrijver en Jan Muntjewerf. Onderweg naar Petten haakte Marjanne Janssen aan in Sint Maartenszee en vanuit Petten fietste Marjan Leyen (onze lijsttrekker voor de Waterschappen) de groep tegemoet. Rond half 11 arriveerde het gezelschap in Petten bij het bezoekerscentrum Kust op Kracht waar ze werden ontvangen door Kees Stam: hoogheemraad bij HHNK. Marga de Groen was daar ook aanwezig.

Ik had muffins en koekjes gebakken en we hadden een gezellig koffie-uurtje. Marieke kon even bijtanken; haar assistent David kon ondertussen naar de ECN om haar meetapparatuur te laten repareren en Kees Stam vertelde ons vol enthousiasme over de zandsuppletie bij de Pettemer- en Hondsbossche zeewering. En toen…… was het voor Marieke al weer tijd om richting Camperduin te fietsen, want daar werd op haar gewacht. Gelukkig hebben we de foto’s nog……!pvda wind 2

pvda wind 6 duin