Door Hans Verheggen op 17 januari 2014

Jannie Paarlberg neemt afscheid van het PvdA bestuur afd. Schagen

Speech door Hans Verheggen op de vergadering van 11 januari 2014

Lieve Jannie,
Er is mij gevraagd een woordje te doen bij jouw afscheid van het bestuur.
Natuurlijk kan ik veel over jou vertellen want we kennen elkaar al heel wat jaren.
We hebben lief en leed met elkaar gedeeld, maar hier bij jouw afscheid wil ik het wel even hebben over de betekenis van jouw werk voor de partij.
DSC_6937
In november 2002 ben je gekozen als nieuwe voorzitter van de Partij van de Arbeid Zijpe, je volgde mij op omdat ik gekozen was als raadslid voor onze partij.
Voor 2002 was je al betrokken bij onze partij, je was onder andere lid van diverse commissies en je was zeer betrokken hierbij. Maar toch was het niet helemaal wat je zocht. Je bent toch meer een bestuurder.
Toen we jou dan ook vroegen om voorzitter te woorden zag je dat wel zitten. Je was erg actief.
Je stimuleerde leden om actief te woorden, je hebt veel ingang gezet, zoals het maken van een werkplan voor de activiteiten voor het komende jaar, functionering gesprekken etc.
Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen nam jij het initiatief om de coördinatie voor de campagnes op je te nemen. Dit deed je in samenwerking met anderen met veel inzet en positieve resultaten.
Wij willen je bedanken voor alles wat jij gedurende lange tijd voor onze partij hebt gedaan en betekent.

DSC_6941Dit afscheid betekent natuurlijk niet dat je nu helemaal uit het zicht bent, we komen elkaar vast nog regelmatig tegen.
Jannie bedankt.
Hans